30 December 2009

Count down

2009 is almost done. the question is, are you finish it with a good thing or not? . I'm not for this, 2009 is kinda hard and no one can predicted it. probably, I'm in a problem of this year. too much tears in there, i hope it make me strong than before, that's what my Bro said. family,relationship,friend,school,etc. I've got problem on all of them and hope everything back to normal as i hope in 2010.

I don't have any resolutions for 2010, just let it flow by time. what i want is everything will be okay and back to normal. be a better person and erase my bad act. I'll start my new school again, I often did it before, so i don't get nervous for this time. even though it hard for me to have an adaptation again.just give me your luck folk.

Happy New Year 2010!


lets face 2010, a mysterious time. face it with confidence so we'll go strong.bye 2009 you such a dumb year for me, you like to gave me more desperate time. whtever, i hope it make to know what the true way and the wrong way. God Bless you all in 2010.


BYE!

28 December 2009

Dream always comes when we feel down


i need some places to make my mood going up, the place that never bring tears, the place that always make my day, the place that never has traffic jam, war, mad, and always bring happier. i need the place to relaxing my mind from this shitty city, and there no one can judge me. i can jump and dance as a wild bird. i guess....

26 December 2009

sat-sen

voila! hey blogsy, wanna share about today's hangout

I'm just arrive from Sency with Ayub and Ka'Ayu as ayub's sister. we went there about 12pm and arrived at sency at 1pm.

first, we went to XXI to checked some lucky avatar's tickets, but unfortunately we didn't get it. oh poor us. then we bought Alvin and The chipmunks 2 on 13.50pm. because it actually 1pm we went to Food Studio to bought some Sushi from Sushi Groove, so yummy. just for 15minutes we came back to cinema without Ka'Ayu bcoz she met her boyfie.

ok then me and ayub watched Alvin and The chipmunks2 and fyi, we got the 1 seat! oh my... -__- the film was cool and totally fun, but just-like-another-comedy-film. nothing to proud except how cool Alvin when he saved The chipettes from Ian. and my fav character is Theodore. (the green one)... :3 so cute, and you must watch it! the film is just 1hour we exited from cinema in 3.15pm and went to Hokben to had lunch. and then we just move around sency to see some good stuffs. about 5pm we came back but we had J.cooling before. with 3toppings choco caviar,strawberry mochi and kiwwie, freeze!

then we came back just me and ayub. ayub ride the car too fast, huh -,- and i arrived at home in 6pm. then i did bathing and twittering don't forget to follow me yaaa @amelsy please guys, i really appreciated it. sorry i knew this post is too much miss spell and fail grammar.

BYE!

23 December 2009

Rockets!



IT'S TIME TO DANCE, RUN, JUMP, AND FLY. JUST KEEP IT GOING AND FEEL THE YOUTH AIR

19 December 2009

If you a woman, you must read this

ini gue copy dr salah satu note temen gue di fb. when i read this, i feel so proud being a woman. thanks God :)

Ketika Tuhan menciptakan wanita , Dia lembur pada hari ke-6.
Malaikat datang dan bertanya " Mengapa Begitu lama Tuhan?"
Tuhan menjawab "Sudah kah engkau liat semua detail yg Aku buat untuk menciptakan mereka?

2 tangan ini harus bisa dibersihkan,
tetapi bahannya bukan dr plastik.
Setidaknya terdiri dari 200 bagian, yang bisa digerakkan dan berfungsi
baik untuk segala jenis makanan.
Mampu menjaga banyak anak saat bersamaan,
punya pelukan yang dapat menyembuhkan sakit hati dan keterpurukan dan semua dilakukannya dengan 2 tangan ini."

Malaikat itu Takjub. " Hanya dengan 2 tangan?.. tidak mungkin!!"
Tuhan menjawab "Oh...Tidak!! Aku akan menyelesaikan ciptaan hari ini,karena ini adalah ciptaan favoritKU.

ya...dia juga akan mampu menyembuhkan dirinya sendiri dan bisa bekerja selama 18 jam sehari."
Malaikat mendekat dan mengamati bentuk
wanita ciptaan Tuhan itu.

"Tapi Engkau membuatnya begitu Lembut Tuhan?"
"Yah...Aku membuatnya begitu lembut,tapi engkau belum bisa bayangkan kekuatan yang AKu berikan agar mereka dapat mengatasi banyak hal yang luar biasa?"
"Dia bisa berpikir?" tanya malaikat.
Tuhan menjawab " Tak hanya berpikir,dia mampu bernegoisasi. "
Malaikat itu menyentuh dagunya. . .
"Tuhan Engkau buat ciptaan ini kelihatanya lelah dan rapuh ! Seolah terlalu banyak beban baginya."
"Itu bukan lelah atau rapuh...itu AIR MATA".
"Untuk apa?"tanya malaikat
Tuhan melanjutkan : " AIR MATA adalah salah satu cara dia mengekspresikan kegembiraan,kegalauan, Cinta, kesepian,penderitaan dan kebahagian.."
"ENGKAU memikirkan segala sesuatunya.Wanita ciptaanMU ini akan sungguh
menakjubkan! "
"YA Mesti. . . !
Wanita ini akan mempunyai kekuatan mempesona bagi laki-laki.
Dia dapat mengatasi beban bahkan laki-laki..
Dia Mampu menyimpan kebahagian dan pendapatnya sendiri.
Dia mampu tersenyum bahkan saat hatinya menjerit.
Mampu menyanyi saat menangis, menagis saat terharu, terharu saat tertawa, bahkan tertawa saat ketakutan.
Dia berkorban demi orang yang dicintainya.
Dia tidak menolak kalau melihat yang lebih baik.
Dia menerjunkan dirinya untuk keluarganya.
Dia membawa temannya yang sakit untuk berobat.

Dia menangis saat melihat anaknya adalah pemenang.
Dia girang dan bersorak saat melihat temannya tertawa.
Dia begitu bahagia mendengar kelahiran.
Hatinya begitu sedih saat mendengar berita sakit dan kematian Tetapi dia selalu punya kekuatan untuk mengatasi hidup, dia tahu bahwa sebuah ciuman dan pelukan dapat menyembuhkan luka.

Tetapi, " Hanya 1 Kekurangan dari Wanita DIA LUPA BETAPA BERHARGANYA DIA"

BYE!

18 December 2009

hi five

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell-o! Long time no post yaw, biasanya gue ngepost beberapa photo2 aja,mumpung lg niat nih. mungkin temanya ga bakal beraturan. who care?

Ulangan Semester was ovaaah! yippie tp gue kecewa, nilai gue turun dr MidTest kmaren, knapa?karena dinas -.- yap! mari salahkan Dinas Pendidikan TangSel yang ngebuat soal-soal susahnya minta di gamfar. ada sih beberapa yg naik tp ga banyak. alhamdulillah fisika gue naik,english juga,agama,dll. tp yang nurun juga ga mau kalah, Socio dan PKN bikin gue muntah! asli ga boong. thanks auguste comte, pinter lu ye pake menemukan ilmu yang-sangat-tidak-asik-itu. Ya we can't bring back the time, just let it flow. liat aja raportnya ntar, setidaknya latian-latian sm tugas gue bagus-bagus ini,amien ye.

Besok masuk ga ya?honestly gue males,banget. ada class meet tp gue ga minat. idk why. trus tgl22 nya goes to Bandung, dan still lazeh. huahem si "dia" jg lg ga asik, what happen in wy world? semuanya aja males,males,dan..males.

Kemaren gue jadi penerima tamu di Nikahan sodara yg bukan sodara, ngerti?gue ga ngerti ya pokoknya itu lah, so far so good, gue make kebaya. sbenernya kangen jg pake kebaya sejak gue udh ga di KL lagi, kalo dulu di KL sering make pas Angklung ato acara2 di KBRI. hm miss those time so much :"( oyayaya gue bosen sm backgrong blog ini, mau ganti pake code gtu tp males harus di backup semua. sedangkan untuk nulis blog aja gue males. mungkin nanti ya...semua aja gw males, oke i'm a bad girl,don't blame me! haha

udah ah mata gue udh mulai sakit,you knoww sekarang gue pake kacamata, masih sering nakal.kadang males gue berat kan mening gauseh haha ga mening jg sih malahan parah deh ck.


PS: pas guelg nulis ' si "dia" jg lg ga asik' di atas, tb2 he text me and say sorry, how a miracle?

BYE!

14 December 2009

chic!



really cool, all i want. OH DAMN COOOOOOL!

13 December 2009

Lets go by the time machine!

are you ready to go?

zahra,thevet,mia,ditya,me,selly,fira,dita.

THEZOO- we're wild!

fira,elin,thevet,selly,me,ditya,dita.
(elin's farewell karaoke)


selly,me,dita,mia,zahra
(tutap and pensi 2009)

me,ditya,thevet,fira
(angklung in Royale Chulan Hotel)

100% LULUS!

do you remember? lets go man!

BYE!

05 December 2009

04 December 2009

To need, to close

just give me a time machine to go back to there, the way that i can't never return, the memories that never delete, and for the everlasting love.


FRIENDSHIP

so many words in my mind to show you how i miss you all, gimme spirit gimme smile and gimme tears. lets think for 10 or 20 years forward, could we go back and keep hand to hand then bring us to the gate of success ?

BYE!